Free background from VintageMadeForYou

fredag 19 mars 2010

Yiiippeeee



Äntligen eller redan fredag!!! Veckorna går supersnabbt och jag undrar vad som händer. Är det jag som snurrar på för fort eller är det samma för alla?
Säkert hjälper det till att jobbet är otroligt varierande och dagarna är sällan lika.Ser fram mot kvällens mys med familjen. Taco´s till kvällsmat! Känns det igen en fredag? Vi har inte haft det på väldigt länge så när det kom på förslag i morse blev det bestämt. Alla plockar till sin tallrik vad man gillar och varma nachos gillar hela familjen. Lite god dricka till det gör att man sitter länge, det är mys för mig.

Såg att Camprade ska ha Odd Molly igen och det blir ju spännande vad som kommer. Undras om plånboken tycker om det så där dagarn före Stockholms träffen

Idag har jag min Hearted tunic i chalk till jeans och boots. Lättsam skön klädsel som passar när jag har maximerat min mottagning!

2 kommentarer:

  1. Hallå snygging, så fin du är i din hearted:-)
    Sitter snyggare på dig än på mig!!
    Här är tacos standard varje fredag men ikväll tänkte vi vara lite busiga och äta tacos ute tillsammans med goda vänner, det du :-))
    På söndag ska vi träffa Jeanette och co. för då är det down syndrome day i hela världen och det ska vi fira i norra Ugglarp :-)
    Ha en härlig fredag vännen,
    Kram Mia

    SvaraRadera
  2. Hearted tunic är så läcker, kan inte fatta att jag missade den helt först. Nu har jag en i puder.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera