Free background from VintageMadeForYou

tisdag 20 juli 2010

Puh!



Idag har jag haft extra barn/gäster och full rulle! Tanken var att vi skulle köra till Kiviks marknad vid lunch men det blev några timmar senare.Det har varit väldigt härligt väder och barnen badade flera gånger, ja vi vuxna badade med:D Underbart att kunna ta ett dopp när man blivit lite varm i solen! Kruxet var att jag inte räknat med lunchgäster men barnen blev mätta i alla fall.

Sedan till marknaden med en inte lika road make, ja ibland får man göra mindre roliga saker, jag putsade fönster igår morse eller hur;) Massor med folk och krimskrams, precis som det ska vara på marknad. Jag köpte kryddor och åt silla macka, sedan var jag jättenöjd. Rättare sagt helt slut i huvudet efter dagens tjo-å-tjim.

dagens har varit väldigt blandat med olika bikinis och tunika, nix bikini får ni aldrig se mig här;)
Men detta har jag haft i kväll, Poplin frilled blus storlek 2
Underbart fin och skön tillsammans med knickers från Part Two

Kramar alla fina

4 kommentarer:

  1. Vi åkte förbi fälten när dom höll på och förberedde för marknaden förra veckan. Jäklar vad stort det såg ut! Till min käre mans stora lättnad så missade vi ju den;) Fin som sjutton i kväll:) Kram!

    SvaraRadera
  2. Den blusen är en stor favorit hos mig.

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Ja, full rulle på semestern. :) Blev inspirerad av dig igår så jag har minsann städat och putsat en del av våra fönster. De var i STORT behov av det. Sen har vi varit på utflykt i em men inte så långt.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Åhh, Kivik - det är en riktig marknad det!! Nu blir det så att vi ska till Malmö i morgon till fredag! Ligger Ajabajas butik på Engelbrektsgatan, eller är det den gamla adressen *hoppas på 50% ff*? Var det rea på Factory?

    SvaraRadera