Free background from VintageMadeForYou

lördag 4 september 2010

Skumbad & godis


Dagen har varit solig och jättehärlig! Vi satt ute och drack rosé innan middagen och bara njöt.
Efter maten kändes det verkligen att vi går mot svalare tider för tjejerna ville bada skumbad. Inte något de vill när det är sommarvärme men nu. De startar jacuzzin och på ganska kort stund blir det mycket skum. Tur man har lättstädat badrum:)

En härlig lördag med otroligt god middag, kräftor och räkor. Mums mums säger jag! Goda ostar , gott bröd och vin till så känns det som fest. Då försvinner alla sura miner och jag bara njuter:D



Imorgon börjar friluftssäsongen igen, både Mulle och Lufsarna har sin första träff. Men Lillasyster ska på kalas istället. Hon blev bjuden och jag tyckte hon fick välja vilket hon ville göra. Mulle är fler gånger under hösten men kalaset är en gång om året hos denna tjej. Alltså blev det ett lätt val:)

Ingen molly idag men efter mulle imorgon.

Massor med kramar alla fina

2 kommentarer:

  1. Åh vad jag skulle vilja ha ett sånt där stort badkar i stället för vårat som är så litet så man får rotera med jämna mellanrum för att bli blöt;) Lång mening......Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Håller med Linda, vill också ha ett stort badkar, här i prästgården finns det bara en gammal duchkabin där väggarna rasar om man rör sig lite oförsiktigt haha.
    Kram från Eva

    SvaraRadera