Free background from VintageMadeForYou

torsdag 5 augusti 2010

Idag har jag brottats med garderobsrensnig och Tradera. Så pass att jag glömde kameran när vi körde till Borgeby kids&friends
Tyvärr för en del av höstkollektionen hade de fått in. Och jag provade något, Quicktop var en trevlig överaskning liksom färgerna. Military på Fondan och Vintage powder på Everyday cardigan " me like".
De hade fortfarande en del kvar på rea:an men inget som fick följa med mig hem. Var dock sugen på Kettle coat på rea med 70% men inte... ( visst borde man skjutas?)

Men jag undrar om jag inte ska sälja min Grandmas coat, storlek 1 och använd ca 4 gånger

Imorgon ska vi åka till Bakken och de brukar bli en heldag. Men så mysigt...

Kramar alla fina

5 kommentarer:

  1. Nej men HUR kan du glömma kameran???? Den borde ju bo i din väska. ;) Jag är ju så grymt nyfiken på färgerna på Fondorna Military och Cabaret. Måste bege mig ut imorgon på span.
    Kram och ha en härlig dag på Bakken.

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni får en toppen dag!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Jag har också lite funderingar på att sälja min Grandmas. Fin men används inte...
    Skönt att höra att du gillar Fondan i military! Har haft lite halv ångest över den färgen, ser inte kul ut på bilderna. Kram!

    SvaraRadera
  4. Ja visst är Beaune en helt underbar liten stad! Jag fick min fonda i military i går och den är ljuvlig :-)
    Ha d gott!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Nämen.... dom skulle ju ringa mej när dom fått in Fondan ... Hm... Dom har ju en såndär "förhandsbeställningsbok" vad jag förstått... jaja, jag får väl köra dit på måndag.... mest för att konstatera att den inte är i just DEN färgen som jag hoppades på....Får nog glömma börsen hemma åxå ;-)
    Kram !

    SvaraRadera