Free background from VintageMadeForYou

måndag 9 augusti 2010

Vart är vi på väg?

Jag blir lite bestört när jag läser att det finns förslag att flyga vissa avgångar där barn under 12 år inte får flyga med. Undrar vad vi är på väg och vad har vi för synsätt på medmänniskor. Tänk om vi går tillbaka till det gamla "barn ska bara syans inte höras". Hua, det är jag uppvuxen med och gillar det inte!
Vad tycker ni?

Kramar alla fina

4 kommentarer:

  1. Uhh, ja... Barnen fick ta mat sist vid bjudningar och sitta vid eget bord fast man inte ville... Nä, dit vill vi inte!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Måste finnas en balans. Jag har tre barn och vet hur mycket de stökar. Tror att det skull vara svårt att flyga långt med den lilla. Jag kan till viss del förstå att man inte vill ha ett barn som vrålar, sparkar i stolen och springer fram och tillbaka i flyget i 14 timmar. Alla resenärer har betalat dyra pengar för sin biljett. Så frågan är vart gränsen går? Min man berättade när han åkte till Orlando USA att det var en pojke i 5 års ålder som satt och sparkade och sparkade i stolsryggen under hela resan. Ska man tolerara detta? Trots flera tillsägelser fortsatte detta.Tror inte det handlar om att inte höras utan att ge resenärerna ett val.

    SvaraRadera
  3. Tycker att det är sjukt! Finns nog andra grupper av människor som skulle behöva stoppas vid resor i så fall. Jag var till Tallinn med ett helt busslass pensionärer en gång. Har aldrig träffat folk som burit sig så illa åt nån gång! Vuxna människor som sprang ner små barn för att komma först till maten osv. Ska man börja ha ett flyg för varje kategori människor? Kram!

    SvaraRadera
  4. Tja, uppenbarligen så finns behovet annars skulle nog inte förslaget kommit upp från början. Å andra sidan har jag känsla av att fler och fler resebyråer satsar på barnvänliga hotell så tror inte att det kommer innebära någon direkt försämring för barnfamiljer.

    Jag som är närmre pension än barnafödande skulle lätt välja ett 'vuxenhotell' om jag kunde, inte för att jag inte tycker om barn utan för att jag tycker om lugn och ro.

    SvaraRadera