Free background from VintageMadeForYou

söndag 6 juni 2010

Woaoo, Vilken helg!!!


En alldeles underbar helg är tyvärr slut! Vi har haft fantastiska daga på Gransnäs stiftsgård. Tio familjer som var i Kina för 5 år sedan och blev en familjemedlem mer. Alla fick vi flickor och de är nu 6 år. Vi träffas varje år just dessa dagarn för det är vår "fådda dag". Nu är tjejerna så stora att de har haft en otroligt stor glädje av att ses. Så mycket bus, chipsätande, kanotpaddling, sandslottbyggning, kurragömma och bad i en härlig blandning är längesedan jag såg. Men så trötta vi blev!!!

Vi var och snyltade en kopp kaffe hos fina Sannibus:D Vilken underbar familj hon har!!! De hade redan gäster när vi kom men det blev snabbt plats för oss med. Tyvärr var mina för trötta för att visa sig från sin bättre sida men men... Sannis lilla tjej är söt som socker och en glimt i ögonen som heter duga;) Tack fina fina Sannibus!!! Du är en juvel!!!

Nu har vi grillat och ätit lite mer god mat.Härligt kallt rosé vin till det. Tvättmaskinen är igån och snart väntar en skön dusch.
Och batterierna laddas för sista skolveckan.

Kramar alla fina

5 kommentarer:

  1. HEj gumman och tack snälla för att ni kom och hälsade på! Jag hoppas att vi kan få lite mer tid nästa gång. Skall ner till Skåne nu till sommaren. Antagligen v 30 eller v 31. Hur ser det ut för er då? Är ni hemma? Kram hjärtat!! <3

    SvaraRadera
  2. Låter som en hellyckad helg! Ja, nu är det dax att ladda batterierna inför denna veckan. Jag har tagit semester på fredag så det ska bli skönt med en 'kort' vecka. :)
    Kram och tack snälla för den goa och värmande kommentaren.

    SvaraRadera
  3. Låter som en bra helg! Att få avsluta den hos helsköna Sannibus är inte heller fy skam:) Kram och tack för gratulationer både i blogg och Facebook!

    SvaraRadera
  4. Åh vilken härlig helg:-))
    Jag kan förstå känslan att träffa andra härliga familjer som har gått igenom samma sak som er, dela glädje och allt:-)
    Ungefär samma som när vi har våra dsträffar:-)
    Och vilken lyx att få hälsa på fina Sannibus!!!!
    Nu längtar man riktigt ordentligt efter lite semester...
    Kram på dig snygging

    SvaraRadera
  5. Vad härligt att ha så bra kontakt med alla familjerna, ni har så mycket gemensamt.
    Men kul att du träffade Sannibus och hennes fina familj.
    Låter som du har haft en underbar helg!
    Många kramar

    SvaraRadera