Free background from VintageMadeForYou

torsdag 10 februari 2011

I valet och kvalet...


över vilken telefon jag ska välja. Har bestämt mig för att köpa en ny mobil med touch screen. Älskade maken är måttligt road och ägnar sina funderinag på vilket abbonemang som är bäst. Jag som då är idiot vad gäller teknik tycker att det mesta verkar bra.

hur har ni tänkt och vilken modell rekommenderar ni?

Kramar alla fina

10 kommentarer:

  1. Jag bara precis älskar min Iphone4. Och jag har aldrig varit något telefonfreak. Tvärtom, jag hatar teknik och skit och fattar inget.
    Du kan få testklämma på den när vi ses. ;o) KRAMAR vackraste!

    SvaraRadera
  2. Jag kan rekommendera Samsung Galaxy och HTC Desire. Alla vi "datanördar" dissar Iphone. Android är det som växer så jag skulle inte rekommendera Iphone. Väntar själv på att nya Sony Ericsson Xperia Arc ska komma. Har allt som Samsungen och HTCn men lite till och är fantastiskt snygg dessutom. Kommer i april.
    Lycka till
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Kan tyvärr inte hjälpa till där! Är urdålig på sånt och brukar köpa telefon efter hur snygga dom är;) Kram goa Christina!

    SvaraRadera
  4. Jag säger bara Iphone baby, Iphone ;-)
    Alla andra är bara dåliga kopior på Iphonen och krångliga!
    Super enkel, till och med min Melvin är proffs med den;-)
    Älskar min!!
    Hade 3:an men har nu 4:an, våra gamla har mina föräldrar fått som inte alls förstod det där med iphone i början och nu älskar dem sina telefoner:-D
    Så lyssna på mig och josanne, så kan vi leka med dem när vi ses nästa gång:-D

    Kram gumman

    SvaraRadera
  5. Jag hatar min iPhone men är påtvingad en av jobbet. Hade hellre haft kvar min Nokia E82 (men nu känns jag helt bakåtsträvande).

    MEN - vad du än gör: välj inte Telenor som abonnemang!!! Total radioskugga över halva Sverige. Under semestern på Gotland kunde jag knappt använda telefonen öht.

    Och kombinationen iPhone och Telenor är det värsta du kan råka ut för.

    Lycka till i teledjungeln

    SvaraRadera
  6. Jag hade en Sony Ericsson Xperia (X1) först som var jättedålig. Hakade hela tiden upp sig och trots att jag verkligen gillade deras menyer och valmöjligheter i menyerna (som var windowsbaserade) och det mycket användbara utdragbara qwerty-tangentbordet, så höll jag på att smälla av tjugo gånger om dagen på grund av att den var extremt långsam. Ofta fick jag starta om det och då kunde det gå 3-4min från jag först stängt av den tills jag hade fått på den igen och kunde genomföra ett samtal. Mycket seg telefon med andra ord. Bytte i april till efterföljaren X2 som inte var nämnvärt bättre och den ersattes därför av en iPhone 4 i höstas. Tycker att iPhonen är snabb och smidig, lättfattbar och enkel att använda. Och DEN FASTNAR INTE!!! däremot var överförseln av kontakte, möten etc inte alls roligt, ganska struligt faktiskt. Har haft ett stort motstånd gentemot hela konceptet som Apple kör med att allt ska gå genom dem. Man kan inte lägga in vilka appar man vill, kan bara synka mot fem datorer så har du en dator att synka med på jobbet oxå, ryker det två konton där. Ska man då installera om datorn vilket man kanske gör en gång eller två årligen ( ja, jag vill ha bästa prestanda på datorn och städar den då och då, ja, då har du använt tre. Råkar man skaffa ny dator under tiden eller får en datorkrasch under telefonens livstid, ja då är du körd! Men måste säga att iPhone verkligen finskt bra. Så kan du bortse från saker som känsla att storebror iakttar dig och bestämmer vad du får göra och inte, så kan jag absolut rekommendera iPhone 4. Indelar skärm, snabb och bra touchpad, kameran verkligen ok jämfört med andra mobilers. Tycker den mäter sig väldigt bra även mot såkallade deciderade kameramobiler med högre upplösning. Färgåtergivningen är klar och din oxå. Ljudkvaliten mycket bra och det finns en uppsjö av applikationer, även gratis, som gör att du kan anpassa telefonens funktioner helt efter eget behov. Jag är ju lite Odd och vill bestämma själv alltid och inte låta varken Apple el något annat företag säga vad jag ska göra och kan irritera mig på att jag tex inte kan lägga in en ringsignal jag köpt från AppStore i min dator och dela med mig till andra. Skulle telefonenkrascha går det dock att ladda ner den igen gratis då Apple såklart håller koll på ditt alias och serienumret på telefonen och ser att du redan betalat för den appen/låten/ringsignalen... På gott och ont... Hoppas du får lättare att välja nu i djungeln av telefoner... (aj detta blev ju skitlångt, sorry, kanske skulle mejlat dig istället...)
    Kram och lycka till/ Tina

    SvaraRadera
  7. Oj vad gammal jag kände mig nu som har en helt vanlig mobil som jag inte ens surfar på =)
    Ingen input i ärendet alltså men jag ser att du fått av andra. Nåja jag kommer väl också dithän så småningom...

    SvaraRadera
  8. Hej, Jag jobbar med att sälja mobiler så jag har lite erfarenhet... ; ) Det råd jag vill ge dig är att hålla dig till samma märke som du använt tidigare. Gillar du Nokia så är nokia och samsung bra alternativ, de har ung. samma tänk bakom upplägg av menyer o s v.
    Jag har dock aldrig sålt en Iphone till någon som blivit missnöjd....

    SvaraRadera
  9. Fina-Tina: Du vet väl att du kan av-auktorisera din dator innan du installerar om den, då ryker inte en licens för det.. Sen finns program (ej apples egna) så man kan göra egna snuttar att ha som ringsignal och dem kan man dela som man vill. Det finns en massa människor lika frustrerade som du och de fixar en massa smarta "work-arounds".

    SvaraRadera
  10. Tack för era synpunkter, gudars så många kunniga kvinnor det finns runt om mig:)


    jag tror jag har bestämt mig och återkommer;D

    Kramar

    SvaraRadera