Free background from VintageMadeForYou

tisdag 12 juni 2012

Fiasko

Blev det med min del av Josanne's fotoutmaning. Det var fotbollsmatch, ridning,kalas och kalas samt bullbak i egenskap av klassförälder. Helgen rusade förbi och igår var det få grillkväll med lillasysters klass. Det blev väldigt bra med  full uppslutning och solsken, riktigt mysigt.

Idag är det inte lika mycket sol men nedräkningen närmar sig slutet och det är skönt.


Kramar alla fina


4 kommentarer:

  1. Så blir det ofta tycker jag - själva livet kommer emellan :)
    Kram fina

    SvaraRadera
  2. Har ni inte haft avslutning än alltså? Vad långhårig och fin du börjar bli! Kram

    SvaraRadera
  3. Så blir det ju ibland. Jag var också tvungen att ge upp de två sista dagarna av utmaningen för orken tröt. Men det finns ju viktigare saker i livet än lite bilder på bloggen :)

    Hur går det med småbebisarna? Såg att de växte och verkar må bra.

    Jag måste bara vara lite småfräck och slänga ut en fråga till dig. Imorgon kommer en liten ragdoll-pojke på 7 mån och hälsar på oss för att kanske få flytta hit. Hans matte ska flytta ihop med en kille som är tokallergisk och han behöver ett nytt hem. Det jag undrar är hur ragdolls är med andra katter? Jag har ju en skogis och en birma. De kommer jättebra överens men allt hänger ju på att de tre kan samsas om han ska få flytta hit. Har ingen erfarenhet alls av Ragdoll men vad jag läst verkar de vara väldigt goa...som birmor kanske?

    Hoppas allt är bra annars och att det inte är alltför mycket jobb och annat. Snart semester hoppas jag :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Tack för ditt svar hos mig :) Han var verkligen helt underbart go och inget fräsande eller nånting mellan de tre så det kommer nog gå jättebra. Hade lite fel dock. Han är en blandning 50/50 Helig Birma och Ragdoll. Söt som socker och blåmaskad men mycket mörkare än min blåmaskade birma...:-) Lade ut en bild på bloggen idag

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera