Free background from VintageMadeForYou

torsdag 31 maj 2012



Ikväll känner jag mig lite besviken för jag hade roligheter  på gång som gick om intet.  Mitt lilla katteri ska utökas men det är inte lätt att få tag på en kattdam som passar ålder och färgmässigt. Jag hade kontakt med en uppfödare som hade en sötnos men det blev inget av det, sh-t! Å då är jag som ett litet barn och blir besviken.
Nya tag i letandet!

Kramar alla fina

6 kommentarer:

  1. Åh så tråkigt. :-( Hoppas det dyker upp någon annan kattdam som passar perfekt hemma hos er...

    kramar
    <3

    SvaraRadera
  2. Äsch vad tråkigt. Inte så konstigt att du blir besviken när du hittat rätt. Hoppas att någon annan kan göra entré snart. Tack för din söta kommentar hos mig just igår var det extra skönt att få höra snygging. Jag var helt grå av trötthet :)
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Det är ju så med katter att den rätta kommer när det är dags. men det är klart man blir besviken.
    Du sa se att det väntar en katttjej som passar mycket bättre runt hörnet.

    SvaraRadera
  4. Ja, hon, den rätta, kommer till dig ska du se. För att svara på din fråga: jag bor i stugan, flyttar alltid ut till Valborg, men om det är stugsäsong är väl tveksamt. Idag har det ju varit rena hösten, men det är ganska mysigt att sitta under filten på verandan med tända ljus, en bok (eller för all del datorn) och höra regnet smattra. Jag har köpt ett litet träd idag, då blir JAG som ett litet barn. Klem och fin helg!

    SvaraRadera
  5. Gick hallickeriet åt helskotta;) Tråkigt, hoppas det dyker upp nån dam som är värdig eran pudding! Kram

    SvaraRadera
  6. Hej fina! Du som har massa erfarenhet av katter; jag har lust att skaffa katt, men osäker på om man verkligen ska göra det i lägenhet... Kanske någon ras är bättre ämnad än andra? Om du orkar skriva ett mail hade jag uppskattat det väldigt! Kram från tigern

    oslotigern76@gmail.com

    SvaraRadera