Free background from VintageMadeForYou

torsdag 4 juli 2013

Sommar


 
 
och innan jag hann blinka var både maj och juni månader passerade! jag vill ha mitt gamla liv tillbaka!!! När jag hann med och hade lite ork kvar. Tiden går till jobb och barn, lite hästar och mycket familjeroddande :)
 
Lillasyster är på sitt första ridläger och älskade maken är i fjällen.  Kvar är jag fortfarande i tjänst med en tonårstjej hemma ;) Vilket kräver tålamod var annan dag märker jag.
 
Det vi hunnit med är att vi haft 50 års kalas och två vackra damer har visat bilder:)  Maken fyllde förra året och jag i år så då blev det 100-års kalas :) men det är inget att se fram mot tycker jag.   men kanske känner man sig lite gladare när värmen nu kommer och ledigheten närmar sig.
 
Kramar alla fina
 

6 kommentarer:

  1. Fining! Vilken tjusig klänning.
    kramar

    SvaraRadera
  2. hej fina du <3
    Lindex 199 kr ;)

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Vilken fin klänning och vad roligt att du har börjat rida igen.
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Men jooo se fram emot det! Kan intyga att livet blir bättre, stabilare och roligare sen. =)
    Njut av sommaren!

    SvaraRadera
  5. Benjamin var helt fantastisk att arbeta med. Han var extremt tydlig, grundlig och tålamod när han guidade min fru och jag genom låneprocessen. Han var också mycket aktuell och arbetade hårt för att se till att allt var klart innan han stängde lånet.
    Mr Benjamin är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som hjälper oss att skaffa medel för att köpa vårt nya hem. Du kan kontakta honom om du vill få ett lån till en överkomlig låg ränta på 2% RIO E-posta honom. 247officedept@gmail.com Eller Whatsapp Chat: + 1-989-394-3740

    SvaraRadera