Free background from VintageMadeForYou

tisdag 29 januari 2013

S* Yamanis Tia Maria




Denna lillatjej gjorde gårdagen ganska lätt och det kändes helt ok att jag inte kunde åka till Stockholm för modevisning:)
En ljuvlig liten tjej är det som flyttat in även om Herr Katt tycker hon är otäck. Men det går bra med Madame Lady , hon är lugnet själv den damen.

Idag är jag hemma med två sjuka tjejer och ska försöka visa både fina saker som fått flytta in och mer bilder på sötnosen. Får se vad jag hinner mellan kök och tvättmaskin ;)

Kramar alla fina

söndag 27 januari 2013

Namn, någon om vet ?



Denna ligger i garderoben och jag undrar om någon vet när den kom och vad den heter?


Kramar alla fina

lördag 26 januari 2013

Nyinflyttad

Och lite försiktig

torsdag 24 januari 2013

Lite mycket


på jobbet just nu!

måndag 21 januari 2013

Hängivna tjejer


 
Och deras tränare! Ikväll kom det ca 10 cm snö och lite blåst men inte ställs träningen in :-D
De gillar verkligen att träna tillsammans och umgås. Härligt när det handlar om tonårstjejer
Kramar alla fina

söndag 20 januari 2013

Korvgrillning

Ljuvlig söndag som börjar i skogen :-)

torsdag 17 januari 2013

Molly träff, visst vill vi det !





Jag tycker absolut att det är dags för en träff igen! Det får bli senare i vår så att jag hinner rodda :) Men jag har för avsikt att återkomma om fler detaljer 


Kramar alla fina



Shopping i Marrakech

När man åker iväg utan familjen har man all tid att shoppa hur länge man vill och orka
Vi shoppade keramik, kryddor och läder . Priserna är inte höga från början och prutning hör till. Kruxet med keramiken är ju att få hem den hel, vilket vi löste genom att ha det i handbagaget. Gissa om förvaringshyllorna var fullpackade på planet?
Fina läder handväskor betalade vi mellan 200 och 300 kronor!
Vill jag tillbaka? Absolut!!!
Kramar alla fina

onsdag 16 januari 2013

Paket :)



 Idag har jag fått hem en riktig skönhet och jag är så nöjd :) Det går inte att få bra bilder när det är mörkt så bild bevis får komma vid ett senare tillfälle. Lulu dress som kommer via bulvan från Freeport. En urgullig tjej som erbjöd sig på FB att fixa. Visst är det så man bli alldeles varm i hjärtat ?

Kramar alla fina

söndag 13 januari 2013

TiaMaria och en fråga



Nu har sötnosen blivit 11 veckor och det är inte så länge till hon ska flytta hem. Jag är mycket nöjd med hennes utseende så det ska bli fantastiskt roligt att få lära känna henne :)

Missade precis på Tradera en Drama Coat tyvärr och inte kändes det bättre när vackraste rosen visar upp sina två. allra allra helst önskar jag en blå. Har någon en för mycket ?

Kramar alla fina


Till salu


Inget för mig men kanske för dig?

 CLEAN Warm Cotton  Eau de Parfum

Jag har använt den en gång så den innehåller nästan sina fulla 30 ml :)

Prisidé 260 kronor


onsdag 9 januari 2013

Marrakech och Jardin Majorelle


Två saker hade jag bestämt att det skulle jag absolut göra när jag åkte till Marrakech, dels gå på hammam och dels besöka trädgården som tillhör huset Yves Saint Laurent  ägde när han levde.


Den är inte stor men värd ett besök då den är lummig och ger en härlig svalka om det är varmt. Nu hade vi inte det bekymret att vi svettades så mycket men ljuvligt ändå att vandra runt där en liten stund.


Molly måste absolut vara med på en sådan resa :)



Växter, främst kaktusar från fem kontinenter växer där och det är bambu som var gigantiska


Urnor och pelare, huset och pergolan förresten var där flera stycken var målade i kobolt blått  gult grönt och orange. Otroliga färg klickar bland all växtlighet!


Kramar alla fina

måndag 7 januari 2013

Marrakech

 

Det är inte så längesedan jag var i Marocko tycker jag men enligt almanackan har det redan gått två månader!  En, för mig väldigt annorlunda resa och vi hade super mysigt. 
Femton kvinnor och jag kände endast två av dem tidigare men så spännande. Vi bodde i två olika hus, en Riad och en Dar varav det ena betyder palats och det andra hus/hem. Här är jag i "badkaret" i Dar-huset, inte det jag bodde i. Detta var mindre ( men större badkar)  som delar av sällskapet bodde i och så kom de och åt frukost i vår Riad.



Vi bodde bara en kort promenad ifrån Souken, där all rolig shopping skedde. Billiga skinnväskor , textilier, keramik och en massa plåtter följt av en massa prutande! Vänlig och ofta roliga män som var väldigt vänliga.
Men en kommers och ett gytter som inte lämpar sig för barnen utan det var väldigt skönt att få vara ensam vuxen och inte ta ansvar för mer än sig själv :)

Ett besök hos en apotekare som hade allt från kryddor till matlagning, smink och hälsokost samt teér :) och säkert lite till. Alla dessa färgglada burkarnas innehåll tror jag var till textilfärgning.

Jag har fler kort som kommer vid andra tillfälle, nu när jag fått tips hos Mollymera att ladda via annan webbläsare:)

Kramar alla fina

söndag 6 januari 2013

Slut på lata dagar

 
Men man kan har sämre avslut :) Äntligen fick jag med mig familjen och vi var alla lediga ;)
Tutankamuns utställning i Malmö som håller öppet en dryg månad till.
Det visades ett par korta filmer och en hel del från utgrävningarna samt massor med repliker, välgjort
Fantastiska saker som visades och jag blev imponerad över allt vackert.
 
 
Stort grattis till guldet i Gothia, Fiona!
 
 
Det blev inget besök i Götet hos vår blivande medlem pga magsjuka, kanske nästa helg
 
 
Kramar alla fina
 

torsdag 3 januari 2013

Ledig onsdag


 
 
Inte den vanligaste synen hos oss, pastamaskinen "in action".
Vi har haft den i många år men det är längesedan den fick lufta sig :)
 
Synd tänker jag för det tar inte så lång tid att göra sin egna pasta men absolut för lång för att tänka på när arbetsdagarna startar igen på måndag.
 
 
Idag är det ridläger igen och jag ska klä mig lite varmare än jag gjorde igår. Då trodde jag att jag skulle köra hem meddetsamma men fler vuxenhänder behövdes. Dåligt klädd ett par timmar i stallet, då fryser jag.
 
 
En gammal dröm har varit här och får vända igen tyvärr, snäpet för liten och grr säger jag. Men då letar jag oförtruttet vidare :) Medan jag letar dök igår en annan goding pp och det ska bli spännande att se om den passar. Gissar dock att den är lite stor vilket är mitt bekymmer, jag är väldigt mycket mitt-i-mellan.
 
 
Kramar alla fina
 
 

tisdag 1 januari 2013

NYTT ÅR !



                                            Till alla önskar jag ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

Jag har läst några tillbaka blickar på 2012 och funderade på att skriva själv men då hade ni inte blivit uppmuntrade ett dugg och det är inget vidare så jag hoppar det ;) Men några av de härliga sakerna nder 2012 är kattungarna som kom och alla fick nya fina familjer. Ljuvliga små varelser!
Tanken var att vi skulle haft bebisar nu men det blev ju ett katastrofalt slut på den korta tiden med Smulan.
När jag landat lite i funderingarna tänkte jag om och har tingat denna lilla skönhet som jag hoppas ska bli vår nästa kattmamma ( om drygt 1 år).

Annars har vi julledigt och äter mest en massa mat :)  och ägnar oss åt fotbollscuper och ridläger. Förra inlägget är fotot från " Nyårshoppet", en liten maskerad hopptävling inom klubben. Dagarna innan gick 10 tjejer på hoppridläger och det var ju livet för Lillasyster :) Resten av veckan ska hon på ett annat läger i stallet och det är bra för annars är det bara datorn och Sims som gäller


Kramar alla fina