Free background from VintageMadeForYou

måndag 30 januari 2012

Bloppis:)



#1 Superian dress storlek 1. Använd 2 gånger och i fint skick . Prisidé 700 kr



#2 Mononke dress i cabaret storlek 2. Högt älskad och använd , fin klänning med härlig passform. Prisidé 700 kr


#3 Carded flanell vacker som en dröm och dyr som ny, Underbar flanell och massor med vackra detaljer. Prisidé 1000 kr


#4 Impreme dress i almost black. Använd och tvättad 1 gång. Prisidé 600 kr


#5 Indigo blå i storlek 1 men är som en 2. Prisidé 400 kr


#6 Powder färg och storlek 1 men är som en 2. Prisidé 400 kr.

Allt är i fint skick! Om du är intresserad av något maila mig på

Kramar alla fina

söndag 29 januari 2012

Zumba:)




Jag har varit på mitt första zumba pass och så roligt jag hade. Det blir repris på det!

En vilsam helg och jag kunde gott ha en ledig dag till ;) Men ny vecka och den blir förväntsfulll. Lady får sina kattungar när som. Om jag räknat rätt är det 65 dagar nästa söndag men jag är inte helt säker på dag. Men tjock är hon och orolig. Idag har hon gått runt och prata mest hela dagen. Jag har bäddat 3 olika mjuka bäddar på olika ställe i huset och förhoppningsvis hittar hon något bra när det är dags.
Jag börjar bli nerövs, tänk om det inte går bra? Tänk hur blir jag när det är dags för mina egna flickor?  Vilken tur att det är långt borta)


Kramar alla fina 

fredag 27 januari 2012

Underbara fredag!

Min favoritdag tror jag minsann att fredagar är. Veckans slit går mot ett par dagar med helt andra åtagande och man kan slappna av nöjt med att ha gjort ett bra jobb. Det gillar jag!


Kramar alla fina


tisdag 24 januari 2012

Jag borde skämmas:

För ett tag sedan fick jag en award av LindiLoo och jag har misskött det! Tack snälla fina för din omtanke, den värmde riktigt gott ska du veta<3







Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste" och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande:




  • Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka!

  • Skriva ner de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare till, och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.

  • Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna utmärkelsen vidare






  • Eftersom jag är så usel på sådant här vill jag att ni som känner er bortglömda och läser detta tar åt er och till er awarden:)

    Kärlek till er



    solig tisdag

    Och kallt! Så härligt med vinter äntligen. Det kräver kofta och det gillar ju jag. Är tokig i koftor. Denna är med angora i tror jag för den är så mjuk och skön. Men jag kan varken kollektion eller modell;-) uppknäppt med tryckknappar och en liten rosett på tredje knappen, väldigt söt är den.

    Till den mina favvisar, mos mosh.


    Kramar alla fina


    måndag 23 januari 2012

    med walla




    Då har även jag fallit för hypen med Ewa i Walla;) Så när Helena hade en till salu kände jag mig manad att prova. Så efter en måndag i Formel 1 tempo blev jag glad över ett litet paket i lådan. Ännu gladare blev jag när jag provat klänningen och den känns väldigt skön. Sitter som en smäck och är av bomullstyg som påminner mig om gamla tider. Ska bli spännande att prova är det ges tillfälle.

    Så fler än jag som njöt i gårkväll:)

    Kramar alla fina

    Måndag

    Jisses vilken start på veckan


    söndag 22 januari 2012

    mamma mia!

    Just nu på tv:n och den blir jag glad av! Lätt smält musik och härliga miljöer, dessutom kan jag nästan känna doften av saltstänk och olivlundar

    Kramar

    Snö!!!

    Om än väldigt blött ute eftersom det var plusgrader, men ändå snö!

    Ryggsäck och varm dryck så vi klarade många timmar i skogen gjorde min söndag härlig. Så ljuvligt skönt att hoppa över den sedvanliga helgsysslan med städning och tvätt.


    Veckan som kommer hoppas jag bjuder på få överraskningar och bara vanligt arbete så jag kommer ifatt lite av mina " måste" på jobbet.


    Ha en härlig vecka och

    Kramar alla fina


    torsdag 19 januari 2012

    lämpligt



    Framför tv:n och " Biggest loser". Förra veckan tryckte jag ostbågar så detta är lite nyttigare;)
    Inte för att jag behöver tänka på vikten men hälsan.

    Det är (nog) säkert att det blir tillökning här inom ett par veckor och fina Lady har världens mage. Samtidigt är Milow k-t som bara en hankatt på våren kan vara, jisses vilket liv. Han tappar i vikt och jag har pratat med veterinären idag och förmodligen bestämmer jag att vi kastrerar  honom. Jag ville ha en avelshane men han har det inte så bra nu. Alldeles för stressigt och oroligt, ett sådant liv är ju inget bra även om man är katt.

    måndag 16 januari 2012

    I det lila paketet

    Eftersom jag retats om innehållet i det lila paketet skäms jag och bjuder på detta;) Byxorna har jag inte haft på mig i dag. Däremot de svarta som är desamma: Cheryl Cargo. Attans sköna brallor!
    Lite fundersam på om jag ska ha både ett par svarta och ett par vita lika. Tror man kan:P

    Så här ser jag ut efter en dag på jobb, där jag har pratat sex och samlevnad med ca 150 elever i årskurs 9. Tur de är ljuvliga! Men man blir ändå rätt trött och till maten unnande jag mig ett glas rött ( en måndag!)

    Kramar alla fina

    söndag 15 januari 2012

    Film helg

    Här har det varit skyttel trafik till biografen må ni tro! Lillasyster valde igår och då såg vi
     " Alvin & gänget  3 " Jisses så dåligt! 
    Idag var det vampyr dags, när det var storasysters tur att välja. Det passade mig lite bättre;)

    Oavsett vad gillade det var båda tjejerna nöjda och älskade maken likaså, ishockey i går och fotboll ikväll. Känns rätt bra att ha ett bloggevent att se fram mot. En hel lördag med egentid, mums

    Vi har dessutom städat ut julen och kan våren komma tycker jag. Eftersom vi bara har regn och framförallt blåst så kan vi lika bra ha våren i stället. Det är lite mysigare när man hör fågelkvitter tycker jag och det gör mig glad.

    Nu ska jag på bloggenad men jag har lite svårighetet att få upp sidorna, fler som har det?

    Kramar alla fina

    lördag 14 januari 2012

    Underbart med mos


    Med andra namn mosh blir det bra! Ännu bättre att dessa fina hittade jag hos Iris & Pelle med 70 % rabatt. Hur underbart är inte det? Fantastiskt sköna brallor och med " bling-bling" passar de mig alldeles otroligt bra.
    De andra har jag ännu inte klurat färdigt på.

    Kramar alla fina

    torsdag 12 januari 2012

    Ett litet lila paket

    Kom till mig idag och jag blev glad. Innehållet överraskade positivt och jag vill ha. Det som gör mig lite fundersam är hur storlekarna är. Ibland skiljer det ytterst lite medan det ibland är stor skillnad och om den är liten i detta fallet ska jag kanske ha en större storlek.


    Kramar alla fina


    onsdag 11 januari 2012

    Jiippeee!!!!



    Jag ska på bloggevent!!! Jevvlar vad jag ska ha roligt:) Tänk att få lyssna på Ranelid. Å tänk om han svarar på just min fundering. Spännande!
    Kramar alla fina

    tisdag 10 januari 2012

    Kunde inte låta bli

     Jag är inte så glad för att visa vad som klickas hem men dessa måste jag bara visa. Visst är de superläckra! Nu hoppas jag att Miss Greta´s lagersaldo stämmer och att det är snabb leverans:)

    Kramar alla fina

    söndag 8 januari 2012

    Finns intresse?

    Denna skönhet till klänning har jag i storlek 2 och jag funderar på att sälja den. Så om någon är intresserad så tar jag tacksamt mot prisförslag:)

    En stillsam helg och en uppladdning inför vårterminen som nu börjar, jisses vad jullovet gått snabbt! Förmodlingen för jag varvat jobb med ledighet och familjen varit ledig hela tiden. Tjejerna börjar bli stora så de vill mest sköta sig själva och kräver just ingenting av oss mer än hjälp med maten:)

    Nu ska jag gå på bloggenad, Kramar alla fina

    fredag 6 januari 2012

    Lady

    Mycket katter men rätt ska vara rätt! Detta är Lady vår honkatt, blåmaskad ragdoll hona som blir 6 i år.Fotona från igår är båda på Milow som är ragdoll han med men brunmaskad. Det är dessa två som jag hoppas lyckats göra fler raggisar:) Tack för "tummarna"

    Till min lycka har Emma gjort det möjligt att sätta upp sig på en reservlista till eventet som går av stapeln i februari och nu håller jag tummarna att jag får plats:)

    Linda; nix inte den lille cabben som gick i går, den säljer vi till våren när folk blir sugna på den typen av leksaker;)

    Ikväll ska vi till bekanta på ett hastigt påkommet Trettondagsparty, med barn. Ska bli spännande med nya bekantskaper.


    Kramar alla fina



    torsdag 5 januari 2012

    Bilhandlare

    Skulle man kunna tro att vi är. I måndags hämtade vi makens tjänstebil och då hade vi fyra (4)! bilar. Snabbare än vad jag kan sälja mollysar försvann den lille mercan. Annonsen lades på Blocket igårkväll vid 22. Tolv timmar senare var den väck!

    Synd att det inte flyter lika bra med allt:-( Emmas bloggevent missade jag, Deepflings förbokning likaså men jag ska inte tjura. Utan håller tummarna att vackra Lady får kattungar i februari:-) Hon löpte i början på december och Milow blev överlycklig;-) Hon är bredare över ryggen och har ett jevvla humör, goda tecken eller hur.


    Mitt nyårslöfte: lära mig kameran ( har ni hört den förut?)