Free background from VintageMadeForYou

fredag 30 september 2011

jippeee

Nu åker jag till Göteborg


För att ha en riktig egohelg:-) 

Kramar alla fina


torsdag 29 september 2011

jag lever


Och laddar inför den annalkande helgen. Jag ska få umgås med vackra själar i dagarna två och ha det "koseligt".

Ett alldeles otroligt tempo satte in vid höststart och inte har det avtagit något men det kommer det kommer:-)

måndag 19 september 2011

Ny vecka-igen!



Hur fort sprang denna helgen förbi, svisch och måndag igen. Tur att jag gillar måndagar:)
Sedan i fredags strulade Blogger för mig och jag kunde inte göra något inlägg:( Dessa fräcka halsband försökte jag visa för det är fina Maud som gör dem och hon knåpar hemma. Längden är ca 60 cm men går att få med längre kedja, de kostar mellan 125 och 200 kronor. Tycker jag är bra pris för blingbling;) Då kan man köpa flera;)

torsdag 15 september 2011

Torsdag, var tog veckan vägen:-o


Redan i slutet på denna veckan och halva september har rusat förbi. Bara två veckor kvar till det är dags för Göteborg och träff med lovley ladies, jag längtar! Både efter möte med gamla och nya bekantskapen men även efter lite egentid. Det är så lyxigt när det tillfället ges:-) 

Jag har visserligen börjat på dans två gånger i veckan, skitroligt men det är något annat när man åker hemifrån ett par dagar.

Dagens är en underbar klänning, Superian dress som jag har i storlek 1. Jag funderar på hur en 2:a skulle sitta på mig. Någon som har en och tar med på träffen;-)

Kramar alla fina

onsdag 14 september 2011

heldag i skogen


Friluftsdag och jag har en station med lite hjärngympa för ungdomarna.

tisdag 13 september 2011

Höstligt i Skåneland




Måste prova att lägga in flera kort.

Idag blev det ett mina bästa Molly köp: pleated denim skirt tror jag den heter. Blusen har jag köpt hos Exklusiv vardag och från Silke. Väldigt bra priser på Silkes produkter vilket inte är fel;)
Kappan är en gammal goding som jag hade i kaki, sålde för Lotta Lotta och nu har igen, men i en färg som passar mig bättre.

Vår höststart har varit intensiv med mycket på agendan, både på jobb och privat. Tror aldrig jag varit me dom en sådan turbulent terminsstart men det ska vi ro iland:)

Kramar alla fina

söndag 11 september 2011

Vilken tävling!

Hos Mirka kan ni vinna fint Chill Norway plagg !

Dragning idag, in och tävla här! Lycka till

Kramar

lördag 10 september 2011

Fotoutmaning

Hela dagen har jag varit i skogen. Detta är det enda kort jag har där inga barn är med:-)


torsdag 8 september 2011

vilken fag


Full rulle och 2 timmar övertid.

Då är det extra skönt att komma hem till tjejerna man har där hemma.
kassarna i bakgrunden är vintermunderingarna som inföskaffades i går och därefter återstår vinterskor. För mig är det ett ganska stort projekt när båda döttrarna ska ha  speciellt skor. Där märks det tydligt att de inte är födda av mig. Absolut lättaste som finns tycker jag att hitta skor, tycker inte de;)

Vita jeans och fina tunikan allt för att hålla kvar sommarfeeling fast regnet öser ner mellanåt och det känns väldigt höstligt. Är det någon som vet vad tunikan heter?

I helgen är det läger som gäller och halva familjen sover i skogen 2 nätter medan vi andra sover i varma mjuka sängar. Men vi ska ut på dagen och ha dagläger vilket de yngre ser fram mot, spännande att vara med de stora lite.

onsdag 7 september 2011

Utrensning

Lillasysters garderob blev ganska tom.

Jisses vad hon har vuxit:-)


Vabb


Dessutom perfekt väder för det. Öser ner ute och tjejerna kurar i soffan med täcke, kudde och myskläder. Framför sig har de lite att mumsa på som muta så jag kan få ha en ordentlig bloggenad idag:-)

Kramar alla fina

tisdag 6 september 2011

Äntligen napp

Denna goding har jag jagat ett tag men det tog tid innan jag lyckades på Tradera "glad".

Den kom förra sommaren och jag provade den men det lugnare inte. Men det kan kanske bero på att jag tog fel storlek;-) nu har jag storlek 1. Jag ligger mest på 1 och ibland 2 så här ska man hålla igen. Tror jag ska söka den grå eller blå med.


Jag vill efterlysa QUICKTIP TUNIC i storlek 1 färgerna svart,vit eller rosa önskar Michaela.


Kramar alla fina


måndag 5 september 2011

Regnet det bara öser ner...

Och det är varken sommar eller höst tycker jag

Ett snabbt ärende efter jobbet och i hissen såg jag denna superbra spegeln. Både stor och putsad:-) Bästa läget för dagens egotripp: självporträtt. Mina älskade jeans från 7forallmankind och smock blus från förra året i en färg som gör en glad.


söndag 4 september 2011

Skön söndag

Och det syns väl tydligt;-)

Har varit på fotbollsmatch, våra tjejer förlorade tyvärr och på shopping med döttrarna. Alltså är jag precis så sliten som.jag ser ut.

Denna sköna tröja köpte jag på Folk fredags när vi var där. Under 300 kronor och den är otroligt mjuk och skön.

Ikväll blir det pianisten till middag och ett gott Lirac vin till så nu ska jag skala potatis. Ses lite senare

Kramar alla fina


lördag 3 september 2011

Visst är man lite mjuk ibland


Jag vet inte hur ni är men jag tror inte att jag är ensam. När jag råkar ut för kritik och påhopp sätter det sig direkt och jag blir fruktansvärt ledsen. Som igår och då grät jag en stund och kände mig helt knäckt. Detta sätter sig och jag grämer mig länge,länge. Samma dag möter jag kärleksfulla goa tjejer som står för raka motsatsen:-)  Varför är jag då så hård mot mig själv, att jag inte tar de varma vänliga orden och sätter dem först:-(  Gör ni med så? Tror jag behöver lära mig lite mindfullnes.

Att.trösta sig med lite godsaker är inte fel däremot,;-)  Vi ska ha 13 års kalas för 3:e gången och jag är trött på princesstårta så då får det bli cupcakes istället

Tyvärr hade affären inget roligt kakpynt. Måste fylla på det lagret här hemma för det har tagit slut.

Kramar alla fina

torsdag 1 september 2011

Förlåt men F-N



jag har sålt en hel del på Tradera och det brukar funka men den senaste tiden tycker jag det blivit kepigare och knepigare. Idag har min senaste affär stött på patrull.
Om jag ber köparen dra åt h- e får jag dålig omdöme och det kan jag fanimej leva med och det rä det jag har lust att göra men gör man så?
Jag tror nämligen att hon ångrat sig och för hon  pratar om fejk. Hur gör ni när ni inte har kvitto?


Kramar alla fina