Free background from VintageMadeForYou

onsdag 31 augusti 2011

Rosa paket





Ett stort rosa paket kom till mig idag och ett par mindre med Traderavinster i.
Rosa paket kommer från Country dreams och det var jag mes tnyfiken på;)

Inga barn hemma och då kan jag knappt hålla mig, jag sliter upp paket. Gör ni det med?

Overcoast coat i indigon storlek 2 är helt perfekt och jag är så nöjd! Synd att fotot blev helt värdelöst.
Suitheart dress i storlek 1 är för liten. Jag kan knäppa den men tycker att den sitter för hårt under bysten och det stramar. Men mjuk och fin denim, vackra rosor och broderier så ryggen på den är väldigt vacker. Kommer att glädja många i vinter men inte mig:(

Tradera vinsterna visar  jag efter de varit i tvätt maskinen men jag kan avslöja att det bl a är en classic:)

Kramar alla fina

mitt i veckan

Kan tempot vissa stunder vara långsamt. Just nu är det så;-)


tisdag 30 augusti 2011

på cirkus

På väg :)

Lyckliga jag som fick sålt min svarta jacka kan därför nu lyckligt invänta en i blått! Dessutom i en storlek som passar mig bättre. Min förra var en 3:a och den blev för bulsig tycker jag och senast jag var på Ajabaja provade jag en 2:a som den sitter bättre och är mer lagom för mina korta armar.
Strax ska jag iväg för en snabblunch med en kär mollysyster:)
Hörs senare

Kramar alla fina

måndag 29 augusti 2011

Bläää

Detta roar jag mig med på kvällstid, om ni undrar vad jag gör istället för att gå på bloggenad;)  Efter att vi behandlat oss 4 gånger gav jag upp medlet och kör nu med hederlig kamning. Det är lillsyster osm är drabbad och hur de små rackarna kan gömma sig begriper jag inte. Det är inte så att jag hittar löss varje dag utan en gång var 5:e dag ungefär och bara en åt gången. Som tur är gnäller hon inte utan tycker det är skönt när hon kammas, vilket är en himla tur.

Jag har fått sålt en hel del på Tradera och det är skönt att göra av med sådant som inte används, Nu är det bara Saraband dressen som ligger kvar ute och den hoppas jag någon vill köpa, annars får det bli min julklänning:)

Kramar alla fina

söndag 28 augusti 2011

Dagen efter

En superrolig lördag som varade länge så dagen går i ett lugnare tempo;-)

Om en liten stund får vi middagsgäster så jag får återkomma lite senare.

Kramar alla fina


lördag 27 augusti 2011

Fest i byn


I vår lilla by ordnas en helg varje augusti festnyheter som får alla bybor att gå man ur huse. Det är karuseller för mindre och mattält för de hungriga. Många företagare saluför sig och säljer sina produkter, honung,bröd, hus,lotter, pannkakor och smycke.

Om ni kommer ihåg mitt halsband med vingarna så har duktiga Maud utökat och har massor med nya saker, bl a det här fina smycket.
Jag köpte den kortare kedjan och hänget fästes med karbinhake, superläckert! Hon har massor olika och hon är inte dyr, 110 kostar hänget och kedjan kostade 60 kronor. Ett fynd för mig:-)

Kramar alla fina

fredag 26 augusti 2011

morgonstress+efterlysning!


Men ljuvligt med fredag:-)

Syns lite senare

Uppdaterat! Pga märkliga händelser och desperata kvinnor är denna kjolen inte min utan ska flytta vidare och jag efterlyser därför en i storlek 2!!!



Kramar alla fina

torsdag 25 augusti 2011

Blått,mycket blått idag

Vaknade morse av att det åskade och regnade. Då passade det väldigt bra med gummistövlar, de är blå. Har jeans idag till min gamla goding, 7 for all mankind och de är så sköna! Har köpt på Campadre när de haft kampanjer vid 2 olika tillfälle och slår till nästa gång med. Min blus är från en äldre kollektion och den får nog aldrig flytta för den skattar jag högt. Annars är det stor rokad i min mollyrob för tillfället.

Halsbandet är från Unica och det används ofta.


Kramar alla foma


onsdag 24 augusti 2011

Så fin!


Vackra anglais blouse, eller vad den heter har flyttat hem till mig<3 Den är storlek 2 och därmed lite stor men åh så fin. Mycket knepigheter har det blivit på Tradera men vilka fynd man kan ha turen att springa på, som denna som är slut nästan överallt om jag förstått rätt.

Idag har vi 12-års kalas och det är världens lugnaste kalas. Det är bortamatch och den missar man ju inte;)
Så älskade maken körde hem tidigare och fixade kvällssmat och jag kom något senare med tårtan. En timme vid matbordet och lite prat sedan for de iväg!
Vi har planerat in vuxenkalas en annan dag men kompiskalas vill hon avvakta med, storasyster.
Det är nog lite knepigt i o m att hon precis bytt skola. Men de är fyra tjejer som har funnit varandra och de andra tre gav henne en födelsedags present! Det tyckte jag var väldigt omtänksamt av dem:)

Kramar alla fina

måndag 22 augusti 2011

Vissa dagar är postlådan roligare än andra








Inte mindre än två fina saker kom idag. den ena satt som en smäck medan den andra satt mindre bra:



Jag är storlek 1 och i labeln står det 1 men jag gissar att den passar en storlek 2-3 mycket bättre. Den i dark pink är betydligt mindre!
Den är i väldigt fint skick så om någon är sugen är den till salu annars får den tillbaks till Tradera

det andra paketet visar jag vid ett annat tillfälle men det kom från finaste Dr Molly

Kramar alla fina

Måndag med färg

Full rulle!  Nu börjar höstterminen och Malin börjar ettan:-)

Jag känner mig hyfsat i fas med mina egna barn och vad som behövs ordnas men det är betydligt sämre på jobbet. Men det är bara att ta var sak för sig i tur och ordning så ska jag nog få ordning på det med;-)


Håll tummarna för mig, jag fick ett sms nu på morgonen och kanske,kanske blir en goding min


Kramar alla fina


söndag 21 augusti 2011

soliga söndag

En alldeles.fantastskt fin dag med högsommar värme och det är ju inte vi bortskämda med denna sommaren. Underbart:-) 

Vi har födelsedag på onsdag, Julia fyller 12 år. Idag har jag varit iväg och handlat paket, mest mjuka. Hon fick en cykel i våras, i förskott så det känns väldigt lätt att bara köpa "tjejerna".

Själv missade jag en goding på Tradera idag men igår vann jag en annan. Man kan inte ha söderut varje dag:-)

Nu ska jag bada

Kramar alla fina


torsdag 18 augusti 2011

Mys

lovley Lingon kan alltid få mig på gott humör, vilken energitjuv jag är. Så lite provning hos de härliga tjejerna på Ajabaja och Factory så kunde jag åka hem och hålla vardag igen

Denna blus och en viss kjol samt lite annat frestade mig väldigt mycket men INGENTING följde med hem. Imponerade? jag blir över mig själv i alla fall när det kommit så mycket fina saker till butikerna:)

Kramar alla fina

God morgon

Solen skiner och vardagen är åter. Det som är typiskt denna tiden är allt ska igång och det kan stressa mig. Där prioriterar jag rejält för annars blir det snurrigt för mig;-)


Kramar alla fina


onsdag 17 augusti 2011

Onsdag!


och Storasyster började skolan idag! I vår kommun så är det dessutom så att man börjar på högstadiet i årskurs 6, vilket jag tycker är alldeles för tidigt. Men så är det och har valt en annan skola, en som ligger i Lund.
Det var en MYCKET nervös tjej som hade väldigt svårt att sova inatt. Det är en väldigt glad tjej som lägger sig nu. Många nya kompisar och hon är så nöjd<3 Relationerna i tjejgruppen har inte varit enkla så mellanstadiet har varit lite bökigt för henne, därför känns detta superbra för oss alla.

Ikväll har det varit lite småvarmt och kvalmigt så då invigde jag , för nya Full emb smock. Jag hade den i royal tidigare alldeles för stor, så denna är mindre storlek så den sitter mycket bättre. Den ninjades hem från tradera till ett väldigt bra pris, så denna kvinnan är nöjd:)

Kramar alla fina

fortfarande färg

Idag har jag den vackra wrapen som kom i våras. Tyvärr är den ett sådant plagg som används ytterst sällan. Får skärpa mig där.

Igår använde jag Klorin och hur min FoL ser ut kan ni kanske gissa:-( Idag ska jag köpa textilfärg och se om jag kan rädda den.

Kramar alla fina


tisdag 16 augusti 2011

Lite färg

Idag behövs färg! Då inviger jag min Fields of Lace i dark pink. Jag har den i storlek 1 och jag upplever den väldigt rymlig. Har du den och hur tycker du den sitter på dig?

Kramar alla fina


söndag 14 augusti 2011

Nu smäller det!


Det är dags igen. Kolla hos Fina Bina och anmäl dig:)

Underbar helg!

Igår shoppade jag hos fina Linda, tittade på fotboll och åt god mat. Idag har jag varit iväg hela dagen med Lilleman och det gick bra. Han är i puberteten och hamna bland alla dessa dofter stressade honom väldigt mycket. Men vi fick ändå ett väldigt bra omdöme av en domare som var väldigt omtänksam om katten och det uppskattar jag mycket. För mig är det viktigare än full pott poängmässigt. I vilket fall som jag hade en rolig dag tyvärr tror jag inte Milow tycker detsamma.

Tack alla fina för lyckönskningar och gratulationer: Ni är ljuvliga!


jag har namält mig till Riksträffen och håller alla tummar och tår att jag får komma med. Det är underbart att träffas:)

det gick bra för oss

Lilleman fick EX1 idag och det är jag jätteglad för:-)


på plats

Men vi är nervösa. Vilket inte är så bra för det gör lilleman stressad. Förmodligen tar det en timme till innan vi ska upp.


lördag 13 augusti 2011

På Tradera


Finns denna skönheten och lite andra saker.Mina auktioner hittar ni här


Ni orkar inte höra på mitt gnäll om Blogger och mina tekniska tillkortakommande;) Men nu har jag svårigheter med att ladda ner bilderna. Denna helgen springer iväg så jag hinner inte sitta med det i lugn och ro.

Idag har vi varit på fotbollsmatch först och sedan körde jag till
" Exlusivvardag" s fina showroom och ekiperade mig. Så fina saker Linda har och det är inte samma pengar som Odd Molly, så för mig är det ett superbra komplement. Tyvärr blev inte fotona bra så jag får återkomma och visa er vad som fick följa med hem:)

Imorgon har jag en heldag i Helsingborg, Lilleman ska på sin andra utställning. Är allt lite nervös och jag begriper inte varför egentligen. Men han är badad och borstad och ser verkligen ut som den prins han är.
Alla saker är packade och nu ska jag bara planera min klädsel, jag måste med vara fin. Superian dress eller FoL i pink, eller kanske wrapen med guldglitter för vinnarkänningens skull;) Ja vi får se.
Om det funkar får ni följa med mig imorgon, Androiden laddas för fullt.

Kramar alla fina

Vi börjar med fotboll

En lite utflykt


Till Exlusiv vardag ska jag idag:) Det fina shovrummet öppnas och där finns så mycket fina saker. Idag ska jag kolla in något speciellt som jag föll för redan vid förhandspresentationen på Facebook;)

Kramar alla fina

fredag 12 augusti 2011

gofika

Och Harry Potter:-)


så regnar det igen

kan inte få in bilder

Skulle visa min fina Lotta Lotta coat i powder som är till salu och ligger ute på Tradera men jag kan inte få upp någon bild här:(

torsdag 11 augusti 2011

Vardag igen

Eftersom vi redan fått höst här nere så började jag jobba igår. Tjejerna fixar att vara hemma väldigt bra och jag sparar semester dagar som blir bra att ha till senare tillfällen.

Idag har jag fina fynd klänningen, Superian dress från Ajabaja´s rea och jag gillar den skarpt. Den är inte så skör som Saloon dress var och den är i bättre storlek för mig.
Som pricken över i:e t har jag det vackra halsbandet från Unica of Sweden som Veronica gjort.

onsdag 10 augusti 2011

Spännande


Men alldeles omöjligt att komma iväg. Tur att man kan följa med via webben

Molly status för flera



Katinka har skrivit ett inlägg och många kloka kvinnor har svarat.
Det handlar om besatthet av ett klädmärke och hur man kan svepas iväg. Jag känner så väl igen mig och när jag läser ser jag att vi är många som tänker lika.

Sara; jag blir så glad över livstecken från dig för jag har tänkt otroligt mycket på dig, kram

tisdag 9 augusti 2011

Ett nyförvärv


Jag har varit urusel på att blogga och lika dålig på att visa nyheter.
Dennna ljuvligt sköna klänning
# Imprime dress som jag köpt hos Stefanie på Jonny´s boutiqe, är jag väldigt glad för. Den kan jag bara rekommendera om ni hittar den dvs, den är poppis. Min är almost black och finns i färgerna indigo, military och chalk. De är lika fina allihop och det handlar nog mest om vilken färg man trivs bäst i:)

Kramar alla fina

gottgottigottgott

Önskelunch för lillasyster och mig:-)


torsdag 4 augusti 2011

Stranden

Alldeles underbar dag:-)


tisdag 2 augusti 2011

Efterlysning


Jag är ingen vidare på att lyckas på Tradera så nu lägger jag ut en förfrågan här istället.
I storlek 0 eller 1 och någon av de ljusa färger som kom; vit, chalk eller powder önskar jag att köpa.
Kan du hjälpa mig?

Kramar alla fina

godmorgon

Även idag skiner solen:-)  så det blir bad idag med.

Kramar alla fina

måndag 1 augusti 2011

liten i baktagen

Måste ha bullar till slappa dagar på badet:-)


Detta inlägg har jag försökt publicera ca15 gånger>:)