Free background from VintageMadeForYou

fredag 25 februari 2011

Liten hjältinna




Lillasyster har fått dra ut två kindtänder idag. Älskade maken var med för jag är för skruttig när det gäller tandläkare. Hon var super berättade han och var glad hela tiden. Det var mysigt tyckte hon när allting snurrade och hon såg dubbelt pga medicineringen. Allt var ok ända tills jag står i kön tillsammans med världens goaste Josanne och Lingonberrie då brakar livet. Så adjöss till fika med godingarna och hem till liten.
Glass och Ipren så blev livet ok igen:) Tur att vi är bra på olika saker

Kramar alla fina

torsdag 24 februari 2011

Alltid här!




men jag visar mig inte så mycket:)

Läser hos er alla fina, skrattar och gråter med er gör jag men kommenterar ytterst lite. Ännu sämre är det med egna inlägg för tillfället och det får bli som det blir. Nu är jag ju en envis kärring så ni blir inte av med mig så lätt;D

jag klickar lite här och köper lite där, swappar något. Så lite ändringar i garderoben är det och det visar jag någon annan dag:)

Kramar alla fina

måndag 21 februari 2011

Sportlovsvecka



och vi arbetar. Ja, arbetar och arbetar, det är ju betydligt lugnare tempo på skolan när det inte finns några elever på plats. Men man får gjort en massa andra saker som att städa t ex. Hur "okul" är nu inte det?

Dagens är ullkofta eftersom jag har så kallt på mitt rum, under det en ljuvligt skön trikå och båda är molly favvisar. På fötterna har jag en förälskelse i Swedish Hasbeens inköpta från "Butiken" som fina Sannibus tipsade om. Verkligen fin service så de kan jag med rekommendera.

Kramar alla fina

lördag 19 februari 2011

Mums fillibabba





Måste jag nog ge denna lördagen i betyg. Sovmorgon, litet besök hos en IKEA konkurrent, Disney on Ice, hemmagjord pizza och melodifestivalen: jag är riktigt nöjd.

Godingen som jag har på mig är ett underverk som bodde hos en annan mollytjej, snyggaste Josanne som dock tyckte att den behövde ett nytt hem. Tänk så bra det blev hos mig! Älskar den, vackra vackra tyget i royal som jag tycker är så ljuvlig!

Kramar alla fina

torsdag 17 februari 2011

Till salu



Vackra Amerind dress i storlek 1. Prisidé 1500 kr



Från Sovereign kollektionen en underbar tunika Cotton anglais i storlek 2. Prisidé 800 kr




Stich i storlek 2 från Living tenfold kollektionen, Prisidé 800 kr



Kjol från för mig okänd kollektion. storlek 1, helfodrad och i bomull, rak linning och dragkedja i sidan. Tyvärr väldigt dåligt kort ser , finns inte fläckar på den. Prisidé 450 kr





Timeless storlek 2; tyvärr för stor för mig. Använd 2 gånger och tvättas nu innan flytt.
Prisidé 900 kr SÅLD

Priser är utan frakt så den tillkommer. Om ni är intresserade av något plagg så skicka mig ett mail: christina.billberg@live.se

Kramar alla fina

Sjuka barn


Båda två och vi är hemma.
Tror jag kan få gjort en hel del;) Ska i alla fall lägga ut lite till salu senare idag.

Kramar
alla fina

onsdag 16 februari 2011

Våren har kommit..





I postlådan i alla fall. En bedårandesöt klänning som verkligen andas sommar, söta broderier och små fina detaljer som broderierna fram och alla fållar runt om som har broderier ton-i-ton. Ljuvlig och en härlig färg!
Men jag måste smaka lite till på den, något stämmer inte för mig. F-n vad jag alltid velar..

Kramar alla fina

tisdag 15 februari 2011

Inte roligt...


Lillasyster har varit och klippt sig idag. En jättegullig tjej som de tycker mycket om och hon gjord eprecis som vi bad. Men det blev för kort i Lillasysters värld och här hemma rasade allt: " jag är så ful, de kommer att skratta åt mig". Mamma är lite svag där för man känner sig aningens skyldig eftersom hon misstänkte att det kunde bli så." Mumsan, jag plattar håret till dig imorgonbitti". Hur tänker man som vuxen heltidsarbetande kvinna när man lovar sin snart-sju-åriga dotter att fixa håret till henne med på morgonen?! Som om jag brukar ha gott om tid på morgonen! Jaja, det får bli extra id i badrummet;D

Kramar alla fina

Inget sportlov här inte



Igår var det en mysig dag som avrundades med paj som Storasyster gjorde, läxa i hemkunskapen. Vilket inte alls var dumt att bli bjuden på! Sedan mös vi med lite choklad och tv.

När jag hälsar till vackra människor menar jag ER ALLA!

Igår hade jag på mig reafynd; Lacie dress i indigo och jeansjackan med pinuppan. Båda är fynd från Ajabaja som har lite godingar kvar och dessutom 50 %.

Idag har jag min älskade Carded flanell dress som nog är det jag använt mest av mina köp i vinter, älskar den.
Nu måste jag jobba lite;)

Kramar alla fina

måndag 14 februari 2011

Ha en underbar dag



alla vackra människor!

torsdag 10 februari 2011

I valet och kvalet...


över vilken telefon jag ska välja. Har bestämt mig för att köpa en ny mobil med touch screen. Älskade maken är måttligt road och ägnar sina funderinag på vilket abbonemang som är bäst. Jag som då är idiot vad gäller teknik tycker att det mesta verkar bra.

hur har ni tänkt och vilken modell rekommenderar ni?

Kramar alla fina

tisdag 8 februari 2011

Tisdag

Omtyckt-javisst!



Kanske kan tyckas lyxig kattställning men den kostar inte mer än en Ka-ching dress så det är överkomligt. Om man nu inte behöver handla ställningar så ofta;)



Dagens om än efter jobbet men morgnarna för stressiga, jag är alltid sen.
Nyklippt och det blev väldigt kort tycker jag, tur det växer snabbt.
Iklädd poplin blouse och en härlig cardigan som jag inte vet namn eller ur vilken kollektion den kommer från fast den är ljuvlig.

Kramar alla fina

måndag 7 februari 2011

Lite kvällspyssel



När man har innekatter måste man ha lite annat bra att klättra i och slita klorna på, något som tåler lite vassa klor bättre än vad möblerna gör. Vår förra kattställning tror jag vi haft i ca 15 år så den var ganska illa åtgången och det var hög tid att byta ut den. Så efter lite letande på nätet hittade vi massor som har helt andra priser än vad de tar för liknande produkter i Zoo-affärerna här runtom. Dessutom leveras det till postkontoret här i byn för en väldigt hyfsad summa.
Så efter kvällsmaten satte familjen igång och jag gjorde annat:)



Det är aldrig fel med en semla eller två;P




Invigd och godkänd; Lady gillar den.

Kramar alla fina


tisdag 1 februari 2011

Snabbis

Jag är en riktig sengångare på morgonen och det blir bara värre tycker jag. Så här ser man ut när man inte har mer än 20 minuter på sig att bli klar;D
Tur jag ska klippa mig på lördag!


Underbar kofta i royal färg, under en blus som hängt undangömd tyvärr; Praire blouse som är ljuvlig.
Jag har klänningen i svart med kort ärm men skulle absolut kunna tänka mig den långärmade med. Serien är liten i storlek för jag som är mellan 1 och 2 måste ha storlek 2 både i blus och klänning

Ha en underbar dag alla fina