Free background from VintageMadeForYou

fredag 18 juni 2010

Dan före dopparedagen!!


Redo för en tur med två "pratkvarnar" i bilen. Kissemissarna skå få åka på pensionat och de är så förväntansfulla så de pratar i munnen på varandra ca 1 ½ timme.
Hela förmiddagen kommer att till att fixa resterna som är kvar inför resan i morgon. T ex köra till jobb och lämna nycklar, efterosm jag glömde det igår;)

Dagens är fräcka stövlar från Ellos, X-stich och underkjol från Linus & Lotta

kramar alla fina

onsdag 16 juni 2010

Helrenoverad



Idag har jag varit på fotvård. Jag fick ett presentkort när jag fyllde år, i september och tyckte det kunde vara tid nu. Men det var utan fiskarna!
Så inom en vecka har jag fixat mina naglar, klippt mig, vaxat och nu ikväll fick fötterna sitt:D
Kan berätta att det känns väldigt bra.

På lördag förmiddag åker vi på semester och det ska bli sköööönt!! Lite sol på näsan och härlig värme. Jag har laddat upp med böcker och ska frossa. Innan det är dags att åka ska katterna få åka på pensionat. Vi använder oss av ett mysigt ställe i Bromölla så det blir en stund i bil och de gillar inte att åka bil... Jag brukar stänga av radion för det är inte lönt att ha den igång.
Vi ska även på något sätt förflytta papegojan men det överlåter jag åt Älskade maken för jag vågar inte fånga henne. Den näbben inger respekt!

Tack alla snälla för peppande kommentarer angående nya frisyren. Ni gjorde min kväll:D

kramar alla fina

tisdag 15 juni 2010

Nyklippt


Ser inte ut som min frisör och jag talar samma språk...

Klippdags



Det är dags att försöka förbättra looken;D
Vad tros om något sådant här? Fast jag kammar nog det lite mer....

måndag 14 juni 2010

Måndag!!!


Äntligen måndag! Låter det knäppt? För oss innebär det sista arbetsveckan innan 2 veckors underbar ledighet ska tillbringas på Costa de Sol. Då är det inte svårt att stiga upp och köra till jobbet, trots en massa journaler som ska gås igenom. Eftersom jag inte gillar administrativt arbete så har jag "sparat" en del.
Inget regn och lite sol men ingen värme, kan man hoppas på sommarvärme snart?

Dagen är molly-rik, både Cupecake toppen och koftan är Odd Molly men vad de heter har jag ingen aning:D
Chinosen är från H&M och underbara halsbandet kommer från Unica of Sweden!

kramar alla fina

söndag 13 juni 2010

Sliten en söndag


Igår kväll hade vi spanska afton, cava-provning och tapas därtill. Vi är 8 vuxna och 4 barn och igår kunde vi varit det dubbla. Jisses kors så mycket mat!! Mne sagolikt got; chorizo, potata bravas, chevreknyten, oliver mm mm. Till detta provade vi 4 olika cavor, visst är de ok men en annan är ju snobb och föredrar champagne;)

Eftersom man inte är ungdom längre blir jag i alla fall sliten när jag är uppe länge och dricker flera glas vin. Men jag har hunnit inventera Storasyster´s garderob och rensat lite i den. I eftermiddag har det rensats ogräs, hör verkligen inte till vanligheterna. Jag tycker det är dötrist men idag var det riktigt skönt att vara ute, kan det vara efterdyningarna från igår som spökade?

Ingen molly idag och ingen bild för idag, så skoj ska vi inte:D
Väntar på min Deepfling leverans och hoppas den kommer snart. Paketspårningen uppdateras lite långsamt tycker jag, kan det vara för man längtar?

kramar alla fina

lördag 12 juni 2010

Blåsig lördag


Dressad och klar!
Idag ska vi ha cava provning och jag har gjort lite olika tapas Som vanligt blir det nog massor med mat.
Annra shar lördagen varit som vanligt, Lillasyster får utbrott, Storasyster tjatar och jag städar. Maken springer runt mellan alla och försöker hålla alla på bra humör. Hur bra tror ni det går, hahahaha

kramar alla fina

fredag 11 juni 2010

Sommarlov!!!


Äntligen sommarlov, både för skolbarn hemma och på jobbet!
Igår hade 9:orna bal som traditionen på skolan bjuder. Killarna i kostym och tjejerna i fina klänningar och höga klackar. det blev en lång kväll och jagvar hemma vid 1-tiden på natten. Man är ju inte riktigt van vid sådant nattrumlande, jaja det har väl hänt någon gång tidigare;D
Upp i morse och iväg för avslutning. Känns både härligt och sorgligt när 9:orna slutar. En del är så flygfärdiga, andra undrar man med knip i hjärtetrakten hur deras liv ska bli.

Eftersom man ska vara fin så bidde det min älskade:



Givetvis med lika älskad jeansjacka som måste klassas som sommarens bästa nyanskaffning.

Förlåt alla fina underbara mollysystrar att jag inte lämnat några avtryck efter mig, men jag kommer igen

kramar alla fina

onsdag 9 juni 2010

Nästan sommar;)


Det är väldigt skiftande, regn och sedan framåt kvällen spricker det upp. Mna får göra vad man kanför att pigga upp sig; vad passar då bättre en en härligt rosa Fonda:) Älskar den och jeansjackan!
Igår var det hektiskt med jobb och direkt på möte med tjejernas skola så jag var hemma klockan 20, dvs en lagom dag på dryga 12 timmar. Iddes inte med något inlägg eller kommentarer hos andra, sorry. I måndags behövde andra delar av familjen lite av oss och då försvann den kvällen lika fort. Hinner inte riktigt med dagarna, skulle behöva ett par timmar till. Men snart är det semester tider och jag längtar, 19:e reser vi och då ska det väl bli lite "riktig" sommar?

söndag 6 juni 2010

Woaoo, Vilken helg!!!


En alldeles underbar helg är tyvärr slut! Vi har haft fantastiska daga på Gransnäs stiftsgård. Tio familjer som var i Kina för 5 år sedan och blev en familjemedlem mer. Alla fick vi flickor och de är nu 6 år. Vi träffas varje år just dessa dagarn för det är vår "fådda dag". Nu är tjejerna så stora att de har haft en otroligt stor glädje av att ses. Så mycket bus, chipsätande, kanotpaddling, sandslottbyggning, kurragömma och bad i en härlig blandning är längesedan jag såg. Men så trötta vi blev!!!

Vi var och snyltade en kopp kaffe hos fina Sannibus:D Vilken underbar familj hon har!!! De hade redan gäster när vi kom men det blev snabbt plats för oss med. Tyvärr var mina för trötta för att visa sig från sin bättre sida men men... Sannis lilla tjej är söt som socker och en glimt i ögonen som heter duga;) Tack fina fina Sannibus!!! Du är en juvel!!!

Nu har vi grillat och ätit lite mer god mat.Härligt kallt rosé vin till det. Tvättmaskinen är igån och snart väntar en skön dusch.
Och batterierna laddas för sista skolveckan.

Kramar alla fina

torsdag 3 juni 2010

Jag har klickat!!!


Denna bidde det till slut:D Som jag funderat och klurat på vilken färg jag skulle ha!!! Jisses vilken velpotta jag är. Samtidigt har jag klurat på en sval vit sommarklänning. Så när tipset kom om rea hos Deepfling slog jag till. Jag provade att klicka hem en annan sak med, men det funkade inte...
Har ingen aning om hur lång leveranstiden är, missade det. Der tar den tid det tar men förhoppningsvis har jag den innan vi åker på semester.


Imorgon åker vi på återträff. Vi var 12 familjer som var på adoptionsresa samtidigt och vi träffas varje år den dagen vi fick våra barn. Vi delar en alldeles underbar händelse! Nu i helgen är det 5 år sedan och det ska bli fantastiskt att träffa alla igen.

onsdag 2 juni 2010

Äntligen lite sommar!!!


När det varit så himla kallt och regnat mest hela tiden som det gjort längtar jag till semestern!! Idag äntligen kom solen och termometern gick över 20 grader:D

Förra sommaren var vi för första gången i Spanien, flög till Alicante. I år åker vi till Malaga-Marbella. Vi hyr lägenhet och ska bo en vecka på varje ställe, för att få lite variation. Gissa om jag längtar! Man vill få lite färg på näsan och slippa klä på sig så mycket hela tiden. Men jag har lite dåligt med lätta sommar kläder så ikväll var jag en snabb tur på ett av våra shoppingcentrum. In och provade några klänningar. Jag är skadad för jag räknade allt i mollysar!! Det är besatthet för jag borde väl kunna köpa något annat? Nej då köper jag ingenting alls!

På fredag ska vi köra till Småland över helgen och jag tänkte man kunde kanske övertala familjen att besöka Kosta outlet antingen på vägen upp eller ner.
Det beror lite på vad som passar de vi ska våldgästa på vägen ;)

kramar alla fina

tisdag 1 juni 2010

Regn regn ge dig av, kom igen en annan dag



Idag blev det lite höstligt, x-stichen som är mitt sensate klick på Tradera. Jeansleggings och Calou tofflorna. När ska vi få lite värme så man kan få gå barbent? Är så innerligt trött på detta regnande!!

Ikväll ska vi på föräldramöte inför lillasysters skolstart. De är ganska långsamma och knapphändiga med information inför start av förskoleklasserna. Ännu sämre är att barnen har inte heller fått hälsa på i skolan någonting utan lärarna har varit på dagiset en stund häromdagen. Tror ni jag kommer sitta tyst och timid idag? Nej helt rätt!! Hur ska de möta varje enskilt barn när de inte känner? Vi föräldrar är nämligen inte välkomna vid skolstart utan förväntas lämna dem klockan 8 skolstartsdagen. Så argumenten ska slipas lite till så är jag redo klockan 18.00 ;D

Kramar till alla fina