Free background from VintageMadeForYou

lördag 27 februari 2010


Denna vackra blus finns på " Spirit Store" Nova i Lund. Härlig färg med vackra broderier i powder. Fanns storlekar från 0-3 vad jag kunde se. Jag tycker den var lite vid i storleken Provade storlek 2 som är min vanliga men den kändes stor. Storlek 1 var perfekt i livet men lite tajt i ärmarna ( som bara de är underbara i skärningen). Den får tyvärr inte flytta hem till mig.
Grandmas Coat tittade jag på broderierna på ryggen men de såg inte ut som Sanni´s utan vara lika stora hela texten.

Lördag hela veckan...


Min älskade make är inte intresserad av kläder eller mode och han läser inga böcker. Men vin och goda viner tycker vi båda om. Att resa till Frankrike och besöka producenter är livet för oss båda. Kan ingen franska men jisses vad de är hjälpsamma när man kommer och intresserar sig för deras produkter.
I höstas, när första Molly träffen skedde, var vi utan barnen i champagne. En långhelg som var väl värd att göra igen. Champagne är för oss ett nytt område i Frankrike men ohh så gott!
En import från denna resan fick förgylla matbordet och Let´s dance igår kväll. Mums säger jag bara, vi dricker alldeles för lite av denna goda dryck!

Bilden är från en av producenterna vi besökte. Givetvis var molly med!

fredag 26 februari 2010

Äntligen fredag eller Redan fredag?!



Jisses vad sportlovsveckan försvann snabbt! Storasyster ville vara på fritidsklubben och det förstår jag, så tråkiga som vi är. Memory och Luriga grisar kan man bli lite trött på. Ska inhandla alun så vi kan göra lera( tack för receptet, Mia) och lite annat gott till ikväll. Tänkte att vi festa på en champagne idag, bara för att det är så gott. Det kräver något smakfullt till.
Annars tycker jag att förkylningen går på rätt håll men det krävdes Lepeton igår kväll och det gjorde natten väldigt bra.

Dagens är: Fonda, linne från Only, jeansleggings från Lindex och strumpor Twilfit

torsdag 25 februari 2010

En härlig dag...


Ännu en dag i paradiset: Lillasyster fortfarande hostig och förkyld, nu är hon uttråkad och blir så suuuur mellanåt. Storasyster börjar snora hon med. Vi ska iväg till Apoteket nu och fylla på med lite hostmedicin och mer nässpray. Ja då måste man få känna sig lite snygg;) Härliga Lovely Knit i rouge och svart kjol, så känner man sig lite fin.

onsdag 24 februari 2010

Should I stay or should I go now..


Gulliga Dr Molly ordnade en liten påse till mig igår när hon var på en provningsrunda. Man blir så sugen när man själv inte har tid;)
Att jag redan har två stycken sedan tidigare gjorde inte suget mindre när jag såg att 327:an åter kom ivår. Pink är dessutom en färg som jag är lite svag för, man kan inte bara ha blått i gardroben, eller hur? Men så funderar jag; vad väljer man när börsen inte räcker till allt man vill ha?

( please, ignorera grovköket i bakgrunden. Storasyster och jag övar för fullt)

Dagens


Vabbar fortfarande men en lite tur till arbetet var alldeles nödvändigt idag. Lillasyster följde med efter lite knorrande men hon kom på andra tankar ganska snabbt när det utlovades baknng i dag med. Det blir mycket gotte och det bådar inte bra inför Bikini 2010:)
Det verkar som sportlovsveckan kommer gå i förkylningens tecken. Så det är bara att varva ner och gilla ledigheten. Ger mig mycket tid att fortsätta lära mig! Jag beundrar allas bloggar som ni fått så fina, sliter mitt hår och undrar över de mest basala saker. Som sjuksköterska har jag ett annat språk än IT-världen:) Maken skrattade åt mig i går kväll när han löste en sak på 3 minuter som jag suttit och svettas över i timmar, jag blev något sur på mig själv.
Känner mig lite lycklig över att fått till bakgrunden och att kunna lägga in bilder. Att jag fortfarande försöker få till läslistor och annat får jag bara finna mig i, det kommer.

dagens är Everyday long cardigan, tunika Esprit, linne och jeansleggings Lindex

tisdag 23 februari 2010

fadäs


Så blir det när man ska göra något och har för bråttom; jag lade ut fel foto
"hihihihi"

men nu så

Premiär


Både för Denim skirt och foto i bloggen.
Att g ville ha en Lovley knit bomull var solklart. Har en i ull som används flitigt men jeanskjolen fanns inte på önskelista. Men den blev lika hypad som Fonda så när det fanns i storlek 1 att beställa hos Country dreams blev det så. För att vara säker på att få en om den nu var något att ha hittade jag en på Redhe i storlek 2.
Så plingade det till i mobilen och lyckliga jag ilade iväg till hämtstället. Blev inte besviken; kjolen är i en skön mjuk bomull och det är en härligt rolig skärning. Jag gillar lite kortare kjolar men det passar inte alltid. Så föreställ er nu brunbrända ben( grisskära)och sol.

Jag tycker storlek 1 är helt perfekt både i kjol och kofta, annars har jag alltid storlek 2. Så om ingen är aspirant på en skirt i storlek 2 går den i retur igen

med ett leende

fortsätter jag min resa i bloggen´s nya magiska värld. Som tur är mår lillasyster bättre idag och nu har hon bakat Lillefee-muffins. Jag fick en välbehövlig paus! Tycker inte om när jag inte får rätt på saker och ting.

En trevligt telefonsamtal gjorde oxå ett härligt avbrott och goá Dr Molly har agerat inköpare för mig idag. Bilder kan inte utlovas ännu, vi tar det successivt:)

måndag 22 februari 2010

svårigheter

Efter att ha varvat data tid med att pyssla om lilla sjuklingen hemma HELA dagen gav jag upp. In till sjukan för att hälsa på mamma några timmar och nu åter här.
Tror att jag fortsätter imorgon med pysslandet. Tex hur man lägger in bilder och hur man får fina lister.
Ni är ganska många som har väldigt fina bloggar, så med tiden kanske jag kan lära mig

tack för välkomnandet och ha en god natt!

Ännu en blogg!

Friskt vågat hälften vunnet, måste våga chansa ibland. Detta kräver mod och jag är omodig men ibland måste man utmana sig själv. Och det gör jag nu!!!